• Saxo Bank – Specializata in Tranzactionare si Investitii

      

    De la obtinerea statutului de banca europeana in iunie 2001, Saxo Bank a devenit rapid o prezenta in varful serviciilor de tranzactionare online datorita serviciilor superioare oferite clientilor, preturilor competitive si orientarii spre dezvoltarea de platforme de tranzactionare lider in industrie.

O banca globala de investitii online

Saxo Bank este o banca globala de investitii specializata in tranzactionari online si investitii pe pietele financiare internationale. Saxo Bank permite investitorilor privati si celor institutionali sa tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, Actiuni, Contracte Futures, Optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul unor platforme de tranzactionare online multi-premiate, oferind, in acelasi timp, o administrare profesionala a portofoliilor si fondurilor.

Inca de la inceput, Saxo Bank a pus accentul pe tehnologie ca element cheie pentru a ramane competitiv in sectorul tranzactionarii online. Saxo Bank este recunoscuta de clienti din intreaga lume pentru excelenta in servicii si tehnologie. Protejarea informatiilor clientului, precum si controlarea, executarea si gestionarea in siguranta a sistemelor interne in timp real sunt extrem de importante pentru banca. O echipa importanta de profesionisti IT cu experienta depune toate eforturile pentru a garanta o securitate maxima a tuturor sistemelor de operare si informationale ale Saxo Bank.

Din 1992, Saxo Bank actioneaza ca facilitator pe pietele globale de capital agregand lichiditati, oferind acces la burse din lumea intreaga si punandu-si la dispozitie suita puternica de produse si platforme pentru parteneri, clienti privati, institutii, banci si brokeri.

Mai multe posibilitati pentru atingerea obiectivelor

Dispunand de o gama exceptionala de produse si servicii de investitii si axandu-se pe lichiditate, transparenta, acces eficient la pietele de capital si instrumente inovative disruptive, Saxo Bank are posibilitatea de a raspunde asteptarilor fiecarui tip de investitor si de a oferi clientilor cunostintele financiare de care au nevoie. Astfel, clientii Saxo Bank dispun de libertatea si siguranta necesara pentru a-si atinge obiectivele personale de investitii.

Preturi pe care va puteti baza

Lichiditatea superioara, dedicata, oferita de Preturile Verzi ale Saxo Bank reprezinta executarea fara derapaj a tuturor tranzactiilor. Pretul pe care il vedeti este exact pretul pe care il veti primi la confirmarea tranzactiei.

Vizualizati toate preturile de tranzactionare

Expansiune Globala. Servicii Locale

In prezent, pe langa sediul central din Danemarca, Saxo Bank dispune de birouri operationale in peste 21 de tari, acoperind centrele financiare majore din intreaga lume, inclusiv Londra, Dubai, Singapore si Hong Kong.

Vizualizati toate locatiile Saxo Bank

 

Produse si platforme inovative multi premiate

Recunoscute pe plan mondial datorita performantei si functiilor avansate, platformele Saxo Bank au castigat in repetate randuri unele dintre cele mai prestigioase premii din industrie. Fiecare platforma – pentru desktop, web sau devices-uri mobile – ofera o experienta unica de tranzactionare, fiind concepute pentru a acorda clientilor un avantaj major pe pietele in continuu miscare.

Vizualizati Premiile noastre

Expand Text

Open an account today

Start exploring the world of trading - right from your desktop, laptop or mobile. No minimum funding requirements. 

Saxo Bank License

Saxo Bank A/S is incorporated in Denmark as a licensed bank (license no. 1149) and is regulated by the Danish Financial Supervisory Authority (FSA) - Finanstilsynet, Århusgade 110, 2100, København Ø, Denmark.

Further details regarding the Danish FSA and the license of Saxo Bank A/S may be viewed at www.finanstilsynet.dk.

As a member of the European Union, Denmark has incorporated the EU Banking and Investment Directives into Danish law.

To learn more about our licenses please visit our Corporate website at www.saxoworld.com

go to saxo world

Can we help you ?

If you have any questions or need our assistance we are ready to help you. Contact our Cyprus office.  

 

 

 

​​ 

Contact Us
Free Forex Demo